Programma 09.11 WORK IN PROGRESS 2021 @ Arenberg

Nitish Kumar Bhardwaj, Somalia Williamson en Nina Plantefève-Castryck presenteren elk 30 minuten uit hun Work In Progress (WIP). Aansluitend gaan ze met een select gezelschap van professionelen in dialoog over de verdere ontwikkeling van het getoonde werk. Tijdens deze pauze gaat het publiek in gesprek met andere artiesten uit WIPCOOP in Artist Talks.

09:30 – 10.00 Onthaal met een warm welkomstwoord en een drankje

10.00 – 10.30 WIP#1 MOTHER Somalia Williamson

MOTHER is een reflectie op menselijke interactie en verbinding in deze geglobaliseerde wereld. Een poging om de myriade van artistieke media, perspectieven en stemmen samen te smelten. Met haar specifieke kijk op de wereld, haar soulvolle stem en haar expressieve taal, roept Somalia op tot verbinding.

10.30 – 11.30 ARTIST TALK

11.30 – 12.00 WIP#2 BEING HUMAN, ISN’T THAT ENOUGH? Nina Plantefève-Castryck

Wat als we allemaal silhouetten waren? Geen raciale noch andere uiterlijke verschillen, alleen een kleurrijke wereld bevolkt met onze eigen schaduwen. Nina presenteert tijdens deze Work In Progress het concept dat ze met meerdere dansers wil uitwerken.

12.00 – 12.30 ARTIST TALK

12.30 – 13.30 LUNCH

13.30 – 14.00 WIP#3 WHAT SHE SAID Nitish Kumar Bhardwaj

Vanuit live muziek, poëzie, dans en tekst verkennen Nitish Kumar Bhardwaj en Lara Groeneweg de symboliek van de Ettuthokai, de acht bloemlezingen uit de Zuid-Indiase literatuur.Scylla’s verhaal – een waternimf uit Metarmorphosen –  is een spiegel voor de ravage die het patriarchaat aanricht bij vrouwen. What she said is een vertelling vanuit haar perspectief, in poëtische verzen en de scène een weerspiegeling van haar innerlijke wereld.

14.00 – 15.00 ARTIST TALK

Ontdek ook een boeiend avondprogramma met nieuw af werk >> WIPCOOP #PLAYS in Arenberg met Mike De Ridder, Zukisa Nante en Michel Kiyombo. Raadpleeg de kalender HIER.

Laat je verrassen door nieuwe danscreaties, theater en multidisciplinair werk!

Raadpleeg WORK IN PROGRESS programma 10.11 HIER.

Gratis toegang. Door de nieuwe coronamaatregelen is Covid Safe Ticket en vertoon van identiteitskaart verplicht in Arenberg. Meer info HIER.

Terug naar overzicht WIPCOOP 2021, HIER

Mestizo Arts Platform