MAFfe edities, nieuwtjes, verslagen, ...

Tour d’Anvers

Tamayo Okano, Lila Magnin, Timur Magomedgadzhiev en Marthe Koning starten in maart een Sharing Practice, een residentie in samenwerking met Mestizo Arts Platform, Rataplan, Corso, detheatermaker en Monty.

Vanaf 13 maart krijgen deze makers middelen om nieuwe artistieke paden te exploreren. Om te focussen op experiment en onderzoek en niet op het eindproduct. Om wekelijks hun bevindingen met elkaar te delen. Via uitwisseling – versterken en verdiepen ze elkaars onderzoek, openen ze nieuwe perspectieven voor elkaar. Elke week schuiven ze door naar Corso, Monty of Rataplan waar ze hun onderzoek verderzetten. Op het einde van de rit, op 31 maart om 15u, delen ze hun onderzoek met elkaar en een kleine groep genodigden in Rataplan.

Bij wijze van kennismaking en voorbereiding van de naderende residentie, fietsten we van Rataplan in Borgerhout, naar Monty op het Zuid en Corso in Berchem.

Shared Practices, Shared Research – Een residentie in samenwerking met Corso, detheatermaker, Mestizo Arts Platform, Monty en Rataplan. Met steun van de Vlaamse Overheid en Stad Antwerpen

 

Mestizo Arts Platform