MAFfe edities, nieuwtjes, verslagen, ...

Fotoalbum #WIPCOOPPLAYS prospectiedag

#WIPCOOP PLAYS prospectiedag, i.s.m. Thassos en Rataplan 

Voor het 6de jaar op rij werkt Mestizo Arts Platform samen met Thassos om de spreiding van #WIPCOOP – voorstellingen mee te ondersteunen.

We toonden showcases van de 2 WIPCOOPPLAYS die Thassos mee in haar aanbod neemt (VLAMINGO – Nela Deleu & THE CHANCE TO FIND YOURSELF – Benno Steinegger & Jovial Mbenga). Ook Briana Ashley Stuart gaf ons een voorproefje van MOVING MEDITATIONS dat in maart in première gaat in KVS (spreiding via Get Down Agency) en de acteurs van Ras El Hanout trakteerden ons op de tweetalige voorstelling QUI CHERCHE DIE VINDT. Voor deze gelegenheid, verving regisseur Aïcha Cissé uitzonderlijk een van de spelers.

Ook maakten we van de gelegenheid gebruik om gesprekken te voeren met artiesten over hun werk. We startten het gesprek met Mike De Ridder over DE EIGEN LEGENDE, dat dit seizoen ook hernomen wordt in het aanbod van Thassos. We praatten ook met Sandra Delgadillo (over FANIA 22), Mano Amaro (over NOORD/SUL), Roxette Chikua (over PARADIS. Le monde blanc modification) en Nina Plantefève-Castryck (over BEING HUMAN ISN’T THAT ENOUGH).

 

Foto’s ©Victoriano Moreno/Mestizo Arts Platform

Mestizo Arts Platform