MaFfe vrijdagen

Op MAFfe Vrijdagen zetten we een mix van muziek, dans en theater op het podium: een tussenstop en kort weerzien in aanloop naar het Mestizo Arts Festival in oktober.

Voor veel artiesten is een MAFfe Vrijdag een officieuze halte op hun artistiek parcours. Het is een leerrijke tussenstop, ergens tussen work in progress en het Mestizo Arts Festival. Beschouw het als een samenscholing op een perron, van allemaal reizigers op weg naar dezelfde bestemming. Je ziet er fragmenten van verschillende voorstellingen met een gemeenschappelijke deler passeren. Vaak is de rode draad het thema van het jaarlijks festival. Naast artistieke voeding voorzien we op elke MAFfe Vrijdag ook een gepaste maaltijd in de MAF Resto.

Op MAFfe Vrijdagen peilt het Mestizo Arts Platform naar het klimaat in de stad. Welke stemmingen drijven door de straten, welke sferen dobberen door de luchten? Artiesten en kunstenaars presenteren je hun indrukken en tonen de stad vanuit hun perspectief. En dat doen ze vaak met verrekijker of vergrootglas in de hand.

MAFfe Vrijdagen 2016:
19.02: Sindicato Sónico, Bocafloja, Sachli Gholamalizad & Seckou Ouologuem en expo MURAL [Arenberg]
11.03: MAFfe Vrijdag in Mechelen i.s.m. H30 en CC Mechelen: Soul’Art, JuniorCesar & Manu Moreau
18.03: Tape-It door Kirsten Mariën en Youssef Saoudi, Louis Vanhaverbeke, Wo(o)rd W(a)r, … + debat met de makers over ‘de spelregels’ [Arenberg]
15.04: Theater- en dansfragmenten + debat met de makers over ‘de spelregels’ [Arenberg]
06.05: MAFfe Vrijdag in Mechelen i.s.m. H30 en CC Mechelen
20.05: Teasers van #MAF16 in oktober [Arenberg]

Vorige edities, nieuws, ...

Mestizo Arts Platform