MAFfe edities, nieuwtjes, verslagen, ...

Fotoalbum WIPCOOP 2023 // Work In Progress Leuven

Een terugblik op een bruisende primeur in STUK! Met een beeldverslag van fotografe Karolina Maruszak.

Op 28 september toonden Kamal Kebayli (Yaye Daro), Anna Karenina Lambrechts, Augusto Pedraza, Carla Parcianello en het Collectief VanVer waar ze staan met de ontwikkeling van nieuw werk. Tijdens de pauzes modereerde Manu Moreau vlotjes de Artist Talks met de artiesten en speciale gasten, zoals Yannick Bras (Impulsion Dance), Zoë Demoustier, Oihana Azpillaga en Eline Dewaele (Platform In De Maak), Joseph Palframan en Ayoub Sadik. Achter de coulissen begeleidde Mike Van Alfen Feedforward-gesprekken met de artiesten die zojuist hadden gepresenteerd, en een groep cultuurwerkers (waaronder producenten, programmatoren, dramaturgen, choreografen en werkplaatsen).

Dat het een geweldige en inspirerende dag was! We keerden huiswaarts vol ongeduld om samen met de artiesten & partners de volgende stappen te verkennen!

Veel ♥ voor STUK & hun geweldig team voor het warm onthaal van WIPCOOP,  publiek en professionals voor hun aanwezigheid en feedback, kunstenaars voor het delen van hun werk, Manu Moreau & Mike Van Alfen voor het begeleiden van het publiek en de gesprekken, Louai Hashem voor het assisteren van de productie, Karolina Maruszak voor de prachtige foto’s, Thijs Paijmans voor de video registratie + aftermovie die snel zal volgen, Joana Rossi en Lucila Guichon voor de omkadering breaks, Tetty Kayembe voor de live online verslaggeving!

→ Hou de vinger aan de pols en schrijf je in op onze nieuwsbrief: klik HIER.

Mestizo Arts Platform