Work In Progress in KVS (Brussel)

We nodigen je uit om op de eerst rij van de TRIBUNE van de nieuwe stedelijkheid te komen zitten.
Ontdek wat nieuw, vaak anders en verrassend is op het podium en wees mee met de nieuwe artistieke trends in onze steden.

Work In Progress is voor ons al jaren de draaischijf van Mestizo Arts Festival. Nieuw talent presenteert een voorstelling-in-de-maak (max. 30′) en gaat daarna 1 uur de dialoog aan met een 10-tal vertegenwoordigers van de sector (programmatoren, recensenten, dramaturgen, …). Vaak volgt daarna een samenwerking of coproductie voor de verdere uitwerking van de voorstelling. Maar het is altijd een relevante kennismaking voor beide. – In het rijtje voorstellingen: ‘Gecrasht’ van Enkidu Khaled, ‘A reason to talk’ van Sachli Gholamalizad, ‘Dis-moi wie ik ben’ van Aminata Demba en Aicha Cissé, ‘De Hoeder’ met Chaib Idrissi, ‘Wachten op Gorro’ van NoMoBS en SINCOLLECTIEF, …

In deze editie zullen er, naast in Arenberg, voor de eerste keer ook Work In Progress plaats hebben in KVS, met artiesten uit de Brusselse scene. WIP wordt een festival binnen een festival waar we kunnen genieten van de nieuwe stemmen van de steden, met theater, spoken word, lectures, performances, … Deze dagen nodigen we ook een interessant netwerk aan internationale culturele organisaties én de artiesten die ihkv #MAF16 een residentie (lees meer: klik HIER) deden in Mexico City en Buenos Aires uit. Tussen de Work In Progress door zullen zij hun werking of werkervaring delen met publiek zodat ook hier dialoog ontstaat.
— 
WORK IN PROGRESS IN KVS 19.10
10u00 Lola Bogaert (en Sarah Haeck) met Jackie (theater, NL)
11u30 Fanny Brouyaux met De la poésie, du sport, etc (dans en theater, FR/EN)
14u00 Yassin Mrabtifi met From Molenbeek with Love (dans & theater, FR/EN)
15u30 Pitcho Womba Konga met Kuzikiliza (dans en tekst, NL/FR/… meertalig – language no problem)
17u00 Tierema Koama met Seul (dans)
MEER INFO WORK IN PROGRESS (in EN): klik HIER
— 
De partners van WIP: Arenberg, kunstZ, detheatermaker, De Warande/Het Gevolg, KVS, DE Studio, Let’s Go Urban, ccBe, Urban Woorden, ARSENAAL/LAZARUS en Mestizo Arts Platform (Fiëbre vzw)


Mestizo Arts Platform