Double Bill: Lila Magnin & Nina Muñoz – #Behinddoors

DOUBLE BILL: AZAD Lila Magnin – LA AVE Nina Muñoz #WIPCOOP @ CC Le Jacques Franck

AZAD Wat maakt een bepaalde beweging mannelijk en een andere vrouwelijk? Wat Lila aantrekt en intrigeert is de verwarring en loskoppeling van genres om zo tot een minder gedefinieerde stijl te komen.

Bekijk HIER de teaser.

Lila Magnin is danseres, choreografe en muzikante. Haar visuele en muzikale universum deelt ze op het podium en via sociale media. Azad is haar eerste danssolo.
Dans: Lila Magnin / Met de steun van le BAMP, WP Zimmer, Le Jacques Franck, WIPCOOP/Mestizo Arts Platform.

LA AVE is een danstheatervoorstelling die de constructie van gender uitdaagt. Een onderzoek naar hoe we afstand kunnen nemen van het lichaam en de opgelegde realiteit en een poging om de binaire structuur van onze westerse gender realiteit opnieuw te integreren in een multidimensionaal concept. Het zaadje voor La Ave werd geplant na een passage in de Ballroom -scène en de kennismaking met “Muxes” – een derde geslacht uit een oude Zapoteekse cultuur.

Nina Muñoz is danser, performer, maker die zich laat beïnvloeden door verschillende stijlen gaande van hedendaags naar Hip Hop, House en vogueing. Via die verschillende stijlen creëert ze haar eigen bewegingstaal. In haar werk wordt ze gedreven door een fascinatie voor sociale constructies en vaste talen en regels waarin ons lichaam moet bestaan.

Nina Muñoz – regie / Justine Theizen – Krump & Hiphop / Sandra Hilaerts – Vogue / Stanley Olivier – Contemporary & Vogue / Pepijn Leenders & Martha D’Aro – Muziek / Kopano Maroga – coach / Met de steun van Zinnema, Sociaal Fonds Podiumkunsten, Le Jacques Franck, Kaaitheater, Workspacebrussels, WIPCOOP/Mestizo Arts Platform.

Deze double bill zal #Behinddoors plaatsvinden voor een beperkt publiek van professionelen. Voor vragen contacteer mulanga@mestizoartsplatform.be


Mestizo Arts Platform