MAFfe edities, nieuwtjes, verslagen, ...

Amina Iddrisu

#workinprogress / #WIPCOOP2021

THE EVE’S, door en voor jongeren, een voorstelling over uiterlijke schijn en innerlijke strijd van depressieve gevoelens die door allerlei omstandigheden ook jonge mensen al richting afgrond kunnen drijven.

Amina Iddrisu vertrekt van eigen ervaringen en wil jongeren met deze voorstelling steunen in het vinden van hun eigen (positieve) energie. Dit alles zal verdoken gaan onder een grote dosis show, drama en ‘glitter’ in de vorm van een award show.

Tijdens WIPCOOP Mechelen presenteert ze het concept voor THE EVE’S of emotions versus emotions. In Rataplan toont ze 31.07.2022 ze verdere ontwikkeling van haar concept als THE EVE’S: pre-selection samen met: Maissan, Yasser, Nelia, Reyhan, Lyra & Maya. Met de steun van RADAR en trill. Klik hier voor meer info & tickets.

Amina Iddrisu startte op jonge leeftijd met dans- en turnlessen in een variatie aan stijlen. In 2017 vervoegde ze een interessant traject in theatervoorstellingen Snap XL van Talitha Dedecker met fABULEUS en 8.2 van Radouan Mriziga met fABULEUS en hetpaleis.

Mestizo Arts Platform