MAFfe edities, nieuwtjes, verslagen, ...

Gloria Boateng & Jade Wheeler

#thepromisedboom #theatre #music #realitycheck #workinprogress / #WIPCOOP2020

The Promised Boom … an anti-dream. A trip from the festival meadow straight to the integration office.

THE PROMISED BOOM Wat is de Belgische droom? Bestaat die eigenlijk? België, Vlaanderen, Boom…! Wakker worden met een kater op de meest idyllische plek ter wereld. Maar wat als de roze bril langzaam vervaagt? En de realiteit binnendringt?

Gloria Boateng en Jade Wheeler nemen je mee van Tomorrowland tot bij de dienst Inburgering en Integratie.

Concept en regie: Gloria Boateng & Jade Wheeler / Spel: Jade Wheeler. Met de steun van WIPCOOP/Mestizo Arts Platform en Socha vzw.

Gloria Boateng en Jade Wheeler ontmoetten elkaar tijdens de productie Dear Winnie van Junior Mthombeni (KVS).
Gloria Boateng is singer – songwriter, rapster, beatmaker, DJ en zette de laatste jaren steeds meer stappen richting theater. Ze toerde langs diverse muziek podia als Couleur Café, Les Ardentes, Sziget Festival…. Ze was te zien in Dear Winnie, Rumble In The Jungle,…  en maakte muziek voor voorstellingen van Theatre de 4 mains. Jade Wheeler is een Amerikaanse actrice, gepassioneerd door de verschillende gezichtspunten en nieuwe stemmen in Story Telling. Sinds 2019 woont ze in België. Haar ervaringen in een nieuw land zijn het startpunt voor een prettig gestoorde voorstelling over de ook duistere en minder gekende kanten van een nieuw verhaal.

Ontdek meer over Gloria Boateng: https://www.facebook.com/GloriaBoatengg/https://www.instagram.com/bowa____/https://www.instagram.com/gloriaboatengg/ En over Jade Wheeler: https://www.jadewheeler.com/https://www.facebook.com/WhoIsEarthaMae/https://www.instagram.com/the_mundivagant_actor/
Pictures © Karolina Maruszak
Mestizo Arts Platform