MAFfe edities, nieuwtjes, verslagen, ...

Fotoalbum #MESSIAS @ Rataplan

Eerste try-out van de nieuwe theatrale muziekperformance van Jaouad Alloul tijdens zijn residentie bij Mestizo Arts Platform (1 tot 17 februari) in Rataplan.

Na 9 jaar raapt hij al zijn moed bijeen en keert hij terug naar zijn ouderlijk huis. Hoe is zijn relatie met zijn schepper na 9 jaar? Wat betekenen zijn roots voor hem na 9 jaar en hoe kijkt hij hierop terug? Op zijn drugsgebruik, zijn travestie-verleden, zijn mislukt huwelijk en zijn ontrouw. Welke fouten heeft hij gemaakt? Niet in de ogen van Allah, maar in zijn eigen ogen. Kan hij zichzelf nog recht in de ogen kijken? Wie is zijn Messias?

Cast & Crew: Jaouad Alloul, Aiko Devriendt, Mitya Jansen, Lode Jansen, Ruben Pensaert, Gerben Brys, Haroun Iqbal, Sarah Devos, Serine Ayari, Hinda House,Gloria Abena Biney, Roxette Chikua, Zeno De Bruyn, Mike De Ridder, Sam Bynens, Andrea Paolini, Younes Van den Broeck aka Spitlart, Marie De Hert, Ellen Pollard, Nyira Hens, Selm Wenselaers, Tine De Pourcq – Met partners: Poolhert Productions en Pianofabriek

MET STEUN VAN: VLAAMSE GEMEENSCHAP, STAD ANTWERPEN

 

Mestizo Arts Platform