WIPCOOP 2020 #WorkInProgress Mechelen

 

NL #WIPCOOP toont nieuw werk van Mechels opkomend talent

Door CC Mechelen en Mestizo Arts Platform

WIPCOOP strijkt voor het eerst neer in Mechelen! 19 november woon je in CC Mechelen Work In Progress bij van Mechels opkomend talent. In totaal tonen een 4-tal artiesten of collectieven uit de Mechelse scène elk maximaal 30 minuten uit hun Work In Progress voor een publiek van professionals en nieuwsgierige kijkers. Aansluitend gaan zij 1 uur in gesprek met een samengesteld gezelschap van dramaturgen, werkplaatsen, producenten en programmatoren over het getoonde werk en mogelijke steun. Tijdens deze breaks geniet het publiek van pitches over artistieke initiatieven uit de stad.

WIPCOOP – de Work In Progress Coöperatie van Mestizo Arts Platform – is een all year round ontwikkelingsparcours in Antwerpen, Brussel, Gent en Mechelen. Het voornaamste doel? Nieuw artistiek werk zichtbaar maken, hier dialoog rond opzetten en artiesten en organisaties matchen om dit werk verder te kunnen ontwikkelen en spelen wanneer af.

WIPCOOP = ruimte maken voor nieuwe stemmen, verhalen, vormen en talen in de podiumkunsten.

De Work In Progress vinden overdag plaats en zijn gratis. Gezien de uitzonderlijke omstandigheden door de Covid-19 pandemie, werken we met reservaties gericht op professionals. Voor vragen mail: mulanga@mestizoartsplatform.be