Try out CIRCUIT Alex Akuete & Nina Plantefève – Castryck STORMOPKOMST Vuil Spel

Energie die klinkt en botst

Zet je voeten op de vloer en krijg een positieve of negatieve lading energie. Die lading geeft je een superkracht: je kan er namelijk muziek mee maken. Met jouw energie ga je in verbinding met andere mensen. Soms stoot het af en soms trekt het aan. Beweeg en ontdek hoe lang een muzieknoot kan duren of hoeveel klanken er zijn. Zelfs als je iemand aanraakt maakt dat geluid! Zo bouwen jullie samen aan het muziekstuk van deze installatie.
Kunstenaars Alex en Nina zijn in residentie bij Mestizo Arts Platform, wpZimmer en STORMOPKOMST.
Circuit testen ze met onder andere bibliotheekbezoekers in Genk, de bewoners van FEDASIL Turnhout en STORMOPKOMST festivalbezoekers uit.
WIPCOOP TIPS: >> ook Younes Van den Broeck is van de partij tijdens STORMOPKOMST Vuil Spel FESTIVAL met de installatie DE TU1N D3r PRUTS3N. Het idee voor deze installatie rees uit het pl3MONs universum, een surrealistische, fokovistische sci-fi installatie ‘Amazing Waste’. Klik HIER voor meer info over DE TU1N D3r PRUTS3N en HIER voor het volledige STORMOPKOMST FESTIVAL – programma  in De Warande, Turnhout.
>> Meer werk voor jong publiek in maart bijwonen? >> klik HIER
Installatie, geluid en ontwerp: Alex Akuete, Nina Plantefève-Castryck / Coproductie: Mestizo Arts Platform, wpZimmer, STORMOPKOMST / Met dank aan: hetpaleis


Mestizo Arts Platform