MAFfe edities, nieuwtjes, verslagen, ...

GEZOCHT: Social Media reporters

Hit that ‘virtual wall’ @ #MAF15DEMUUR

Wil je graag mee onderzoeken hoe je een festival kan verslagen via je SmartPhone?

Met Vine, Instagram, Twitter, Facebook, Bitstrips, Snapchat, … breng je in 1 beeld, comic, korte quote of video snapshot een origineel verslag van iets wat jouw oog of oor treft op het Mestizo Arts Festival in oktober (16-31). MAF is op zoek naar al wie interesse heeft in het volgen van een breed programma van muziek, theater, dans, performances, expo, … én hier graag zijn/haar phone op los laat.

Wat bieden we aan?

  • StampMedia biedt vanaf 10 inschrijvingen (enkel 16-26j) een workshop/coaching aan die je alle tips & tricks geeft om je hier ten volle in te smijten.
  • Een festivalpas waarmee je alle voorstellingen kan bijwonen en mee kan eten in de MAF resto.
  • Op deze manier maak je deel uit van de community/het netwerk rond MAF en word je later misschien nog gevraagd voor andere dingen.

Schrijf je vóór 23 september in via info@fiebre.be.

Artistiek experiment en onderzoek in de steden van de toekomst. Een nieuwe stroming kunstenaars met een blik op de wereld. Een mix van theater, muziek, dans, beeld, … Met MAFfe Vrijdagen, BRAINS, MAPping, Studio Urbanization, Work In Progress en andere concepten gaat MAP op zoek naar wat bruist in de steden. Van Antwerpen over Mechelen naar Brussel, maar ook in Buenos Aires en Mexico City. En al dit artistiek geweld komt jaarlijks samen in het Mestizo Arts FESTIVAL in oktober.

Mestizo Arts Platform