MAFfe edities, nieuwtjes, verslagen, ...

Fotoalbum WIPCOOP 2023 // Work In Progress Brussel

Een terugblik op een bijzondere editie Work In Progress in KVS! Met een beeldverslag van fotograaf Victoriano Moreno.

19 & 20 oktober toonden Justine Theizen, Nabil Ennassouh, Hafsa Aqqal, Augusto Pedraza, Eyas Almokdad, Sara Manubens & Ves Liberta (Barcelona), Wang Ping – Hsiang (Berlijn) en Melisa Diktas (Amsterdam) waar ze staan met de ontwikkeling van nieuw werk. Tijdens de pauzes modereerde Manu Moreau de Artist Talks met de artiesten en speciale gasten, zoals Yannick Bras (Impulsion Dance), Yasmine Deroui, Audrey Leboutte (Zinnema), Gerardo Salinas (KVS & Mestizo Collectief), Eli Mathieu Bustos, Işıl Bıçakçı, Junior Akwety, Carla Parcianello enYusuf Mufutau.

Achter de coulissen begeleidde Mike Van Alfen Feedforward-gesprekken met de artiesten die zojuist hadden gepresenteerd, en een groep cultuurwerkers (waaronder producenten, programmatoren, dramaturgen, choreografen en werkplaatsen).

’s Avonds zetten we het netwerken nog even door samen met artiesten en een groep genodigden uit het buitenland.

Dat het inspirerende dagen waren staat buiten kijf! We keerden huiswaarts vol ongeduld om samen met de artiesten & partners de volgende stappen te verkennen!

Veel ♥ voor KVS & hun geweldig team voor het warm onthaal van WIPCOOP,  publiek en professionals voor hun aanwezigheid en feedback, kunstenaars voor het delen van hun werk, Manu Moreau & Mike Van Alfen voor het begeleiden van het publiek en de gesprekken, Louai Hashem voor het assisteren van de productie, Victoriano Moreno voor de prachtige foto’s, Thijs Paijmans voor de video registratie + aftermovie die snel zal volgen, Joana Rossi en Lucila Guichon voor de omkadering breaks, Tetty Kayembe voor de live online verslaggeving!

→ Hou de vinger aan de pols en schrijf je in op onze nieuwsbrief: klik HIER.

Mestizo Arts Platform