MAFfe edities, nieuwtjes, verslagen, ...

Fotoalbum WIPCOOP 2023 // Work In Progress Antwerpen

Een terugblik op een eerste editie Work In Progress gehost door Toneelhuis in Kambala! Met een beeldverslag van fotograaf Victoriano Moreno.

16 & 17 november toonden Sefora, Alex H.Smith, Abigaille vungu, Tamayo Okano, Pablo Correa, Faisal Muhammadu en  Jean Luc Niyonshimye, Elyne Notebaert, Rubin Ajlouini waar ze staan met de ontwikkeling van nieuw werk. Tijdens de pauzes modereerde Manu Moreau de Artist Talks met de artiesten en speciale gasten, zoals Işıl Bıçakçı, Céline Gaza, Beyza Taspinar, Rose-Myrtha Vercammen Fortuna.

Achter de coulissen begeleidde Carmien Michels Feedforward-gesprekken met de artiesten die zojuist hadden gepresenteerd, en een groep cultuurwerkers (waaronder producenten, programmatoren, dramaturgen, choreografen en werkplaatsen).

Dat het boeiende dagen waren staat vast. Ondertussen maken we samen met de artiesten & partners de puzzel om de volgende stappen te zetten in de verdere ontwikkeling van deze creaties!

Veel ♥ voor het Toneelhuis team voor het warm onthaal van WIPCOOP,  publiek en professionals voor hun aanwezigheid en feedback, kunstenaars voor het delen van hun werk.

→ Hou de vinger aan de pols en schrijf je in op onze nieuwsbrief: klik HIER.

Mestizo Arts Platform