WIPCOOP SESSIONS Alex X-Ray Akuete @ Rataplan

Mestizo Arts Platform organiseert in samenwerking met Rataplan WIPCOOP sessions: met een voorstelling van jonge maker Bruno Agbozo . Hij toonde tijdens WIPCOOP 2019 een Work In Progress en werkte ondertussen verder aan zijn dansvoorstelling. Laat je verrassen door fris multidisciplinair danswerk van opkomend talent dat zich volop ontwikkelt.

‘Connect with your demons’ van Alex Akuete Xray
“Connect with your demons” is een artistiek onderzoek naar het onvermogen of onwil om verbinding te maken met onze demonen, namelijk dat deel in onszelf dat we steeds neigen te vermijden. Vaak uit angst om niet perfect bevonden te worden. Maar ben je perfect als je niet trouw bent aan jezelf?
“The term Angel has no sense of existence without its nemesis demon. They both need one-another to become part of existence, so does black need white to exist as Black.”

Alex Akuete aka X-Ray is danser, schilder en modeontwerper. In 2018 richtte hij het X-ray collectief op. Met deze groep jongeren presenteerde hij de Work In Progress Connect With your Demons tijdens WIPCOOP 2019 in Arenberg.

#WIPCOOP SESSIONS 24.04.2020 – 20:00 @ Rataplan

Foto’s © Karolina Maruszak