TRY-OUT: LA PAUVRETE DES PAUVRES FAIT LA RICHESSE DES RICHES – Emiliano Cedillo

Sommige mensen zijn meer bevoorrecht dan anderen en niemand koos ervoor om arm geboren te worden, zonder geld, zonder huis.

LA PAUVRETE DES PAUVRES FAIT LA RICHESSE DES RICHES, Emiliano Cedillo betreedt het podium van circus en theater waar hij vragen stelt over identiteit en maatschappij. Zijn eerste solo is een combinatie van jongleren, acrobatiek, artistiek fietsen en theater.

Het gaat er niet om de beste plaats te krijgen, noch om de beste performer te zijn. Het gaat om delen en emoties: mensen laten lachen en plezier maken!

Een voorstelling die je doet lachen en je ontroerd, die doet stilstaan bij de privileges in onze maatschappij.
Emiliano werkte een hele week in de Mira Miro werkplaats en deelt graag het resultaat van zijn werk met jullie. Deze voorstelling is nog niet helemaal klaar en gaat pas dit najaar in première. Deel gerust jullie indrukken met hem na de voorstelling en help zo het verdere creatieproces.

Concept & performance: Emiliano Cedillo – Outside eye: Wided Ouassale and Aurelie di Marino / In collaboration with TransfoCollect. With the support of Mestizo Arts Platform/WIPCOOP. N22 BRUSSEL, MIRAMIRO, KVS


Mestizo Arts Platform