The Bobby James Family invites NUNKI

The Bobby James Family is een band met allure, bekend om ijzersterke improvisaties tijdens hun legendarisch jamsessies. Ze vervlechten met veel liefde hun favoriete muzikale genres zoals soul, funk en jazz – en zijn niet vies van een stevige beat.

Voor het Mestizo Arts Platform mengen de muzikanten zich onder kunstenaars uit verschillende genres. The Bobby James Family nodigt een paar keer per jaar een artiest of meerdere artiesten (van slam poetry tot reggae of electronische muziek) uit in de Arenbergschouwburg. Samen jammen ze door de avond. In 2016 stelt de gastartiest telkens zijn/haar meest inspirerende plaat voor en gaat hij/zij samen met de band op zoek naar een eigen sound van soul, funk, hip hop, jazz…

The Bobby James Family invites NUNKI

Hanne Torfs is de bezieler achter de Nederlands-Belgische zesmansband Nunki, vernoemd naar de allerkleinste planeet in ons universum. Samen brengen ze sfeervolle muziek met een warme, elektronische sound die doet denken aan artiesten als Björk en Portishead.

Hanne Torfs verwierf al faam in België. Deze ambitieuze Antwerpse is gekend als een van de bandleden van School is Cool. Als afstudeerproject op de kleinkunstopleiding aan het Conservatorium richtte ze daar Nunki op, waarmee ze allerminst een doordeweekse formatie formeerde.

Samen met Nunki maakt The Bobby James Family een verwerking van het album ‘The Reminder’ van FEIST.

Facebook

www.nunkimusic.com


Mestizo Arts Platform