LET’S TALK ABOUT: your work with Alesandra Seutin

Hoe pitch je je project? Hoe stuur je een gesprek in de richting van de feedback waar jij naar op zoek bent? 

Tijdens deze workshop reikt Alesandra Seutin – de artiesten die deelnemen aan WIPCOOP 2022 & de genomineerden voor de Roel Verniersprijs 2022 – tools aan om tijdens het creatieproces of na een voorstelling, met publiek of met mensen uit de kunstensector en andere artiesten over hun werk te praten.

De nieuwe lichting artiesten die een Work In Progress presenteren tijdens WIPCOOP 2022 in Brussel, Antwerpen en Gent en artiesten die genomineerd zijn voor de Roel Verniers Prijs kunnen deelnemen aan deze workshop.

Sinds 2019 organiseren Mestizo Arts Platform & Het TheaterFestival samen deze workshop. Een samenwerking die leidt tot een fijne cross-over van makers die nieuw werk creëren.

Onze steden vormen de broedplaats voor artiesten die zich niet laten labelen en zich voeden met alle denkbare invloeden. Hoe kan hun werk de kunstensector nog meer voeden? Mestizo Arts Platform (MAP) mixt en matcht artiesten en kunstorganisaties. Samen verbinden we de rijkdom aan verhalen, artistieke talen en netwerken in de stad. En we brengen die rijkdom ook op het podium… naar het publiek, en zo terug de stad in.

MAP ondersteunt opkomende artiesten om nieuw werk te ontwikkelen én dat in dialoog te brengen met de kunstsector, en omgekeerd. Via samenwerking met vele partners helpt MAP deze makers doorgroeien naar de podia in Vlaanderen en daarbuiten.

Met dank aan LARF! De Kazematten om ruimte te bieden voor de workshop.


Mestizo Arts Platform