SINBAD Mohanad Mukhtar

Geïnspireerd door ‘Duizend-en-een-nacht’ vertelt Mohanad Mukhtar met SINBAD een verhaal over een jongen uit Bagdad die voor het eerst zijn verjaardag viert in een nieuw land. Sinbad is erg benieuwd en een beetje zenuwachtig voor het feest. Want hoe bereid je een verjaardagsfeest voor zonder ouders en familie om je heen?
Maak je klaar voor een pakkende voorstelling/installatie waarin Mohanad Mukhtar het jonge publiek meeneemt in zijn eigen avontuur.
Spoiler Alert! Het eindigt gegarandeerd met een feest! Vieren jullie met hem mee?
Na de voorstelling gaan de kinderen samen met Mohanad aan de slag rond het thema van de voorstelling: ze vieren samen feest , delen verhalen, dansen en snoepen ook! Het uitgelezen verjaardagscadeau voor Sinbad!
Concept en spel: Mohanad Mukhtar / Tekeningen: Zahra Eljadid / Muziek en sound: Noah Melis / Choreografie: Paulo Guerreiro / Scenografie: Studio Kuurjeus / Coaching: Greet Vissers / Productie: kunstZ in coproductie met Storm Op Komst en WIPCOOP/Mestizo Arts Platform / Met de steun van BeHuman, Walpurgis, Fonds Voor Talentontwikkeling/Fameus, Rataplan, Koen Depoortere en An Wuyts


Mestizo Arts Platform