Opening #MAF16

Speciale opening van #MAF16 DE SPELREGELS ‘Droom de kunsten’: het verjaardagsfeest van 10 jaar Mestizo Arts Festival. Kom mee vieren!

Op het programma:

Studio Urbanization ‘De wetten van de straat’: performance op straat (19u) en expo in Arenberg

Het werk dat voortkwam uit een intensieve collaboratie van een jonge ploeg artiesten in Studio Urbanization’s editie van 2016 was reeds te zien in mei in BOZAR (ihkv ‘Next generation, please’) en kan nu niet ontbreken op de opening van MAF in Antwerpen. Bekijk alvast het foto-album van deze vervreemdende performance aan BOZAR in Brussel: klik HIER.

De artiesten: 2Dirty, Laura Skvirsky, Mathijs Meijer, Younes van den Broeck aka Spitlart aka Spitler, Chépas collectief, Rex Tee, Monica Kamara, Saedy Kinteh, Samira Saleh, Nouha Rannoun, Bert Mans aka Beru, Astrid De Haes, Luca Kortekaas, Gilles Torfs, Mike Van Alfen (artistieke coach) en Enrique Noviello (coach sound) / In samenwerking met: BOZAR, de Transformer van Rooftoptiger, artistieke werkplek H30, CC Mechelen, JES, Fameus, kunstZ, Arenberg, … Met steun van: Stad Antwerpen en Provincie Antwerpen

#MAF16 Café ‘Droom de kunsten’

In Mestizo Arts Festival dromen we dit jaar de kunsten. Het festivalthema is ‘De Spelregels‘.

Wat zijn de spelregels in de stad, in de openbare ruimte en op het podium? Wat mag wel en niet? Wie bepaalt de regels en kunnen we deze veranderen?

We vieren bovendien 10 jaar MAF. We nodigen vandaag de community van artiesten en partnerorganisaties én publiek rond MAF uit om in een gezellige café-setting iets te komen drinken en te toasten op de toekomst van de stedelijke kunsten. We laten enkele artiesten en partnerorganisaties kort iets vertellen, rappen, zingen, slammen over hun gedroomde kunstensector.

We lanceren ook de start van het onderzoek rond W I P C O O P, een intercity netwerk rond Work In Progress. Lees meer: HIER

POTLUCK formule voor taartenbuffet: zin om een taart te bakken, evt. met vrienden, familie of je organisatie? Stuur even een mailtje naar tine@fiebre.be dan zorgen wij dat er een taartenbuffet staat!

MAF bestaat 10 jaar en we groeiden veel met een uitgebreid interstedelijk netwerk van artiesten en partners, met … of zonder middelen vanuit het Vlaamse Kunstendecreet.

Deze speciale editie is dan ook enkel mogelijk door samenwerking met: Arenberg, kunstZ, KVS, detheatermaker, De Warande, BOZAR, CC Mechelen, H30 artistieke werkplek, Campo, Urban Woorden, t,arsenaal, Kunstenpunt, CCBE, Monty Kultuurfaktorij, wp Zimmer, Cultuur District Antwerpen, Formaat, Let’s Go Urban, De Krachtcentrale, DE Studio, pOdiumkunsten, MAS, Victoriadeluxe, HETPALEIS, Action Zoo Humain, Ambassade Mexico, UNAM, CC Matienzo, … Met steun van: Stad Antwerpen en Provincie Antwerpen

MAF is een coproductie van: Fiëbre en Arenberg


Mestizo Arts Platform