#messias: toonmoment ihkv residentie Jaouad Alloul

Vorig jaar namen 3 nieuwstedelijke artiesten Rataplan over. De Loods des doods, Enrique Noviello en Osei Bantu kregen 10 dagen ruimte om te experimenteren met hun artistiek werk en onderzoek te doen naar hun expressievormen. Ze hadden ook de kans om daaruit iets te tonen aan het publiek. Deze ruimte maakt Mestizo Arts Platform opnieuw in 2019.

Van 1 tot 16 februari werkt theatermaker en zanger Jaouad Alloul aan de muzikale theaterperformance #messias.

Na 9 jaar raapt hij al zijn moed bijeen en keert hij terug naar zijn ouderlijk huis. Hoe is zijn relatie met zijn schepper na 9 jaar? Wat betekenen zijn roots voor hem na 9 jaar en hoe kijkt hij hierop terug? Op zijn drugsgebruik, zijn travestie-verleden, zijn mislukt huwelijk en zijn ontrouw. Welke fouten heeft hij gemaakt? Niet in de ogen van Allah, maar in zijn eigen ogen. Kan hij zichzelf nog recht in de ogen kijken? Wie is zijn Messias?

Cast & Crew: Jaouad Alloul, Aiko Devriendt, Mitya Jansen, Lode Jansen, Ruben Pensaert, Gerben Brys, Haroun Iqbal, Sarah Devos, Serine Ayari, Hinda House,Gloria Abena Biney, Roxette Chikua, Zeno De Bruyn, Mike De Ridder, Sam Bynens, Andrea Paolini, Younes Van den Broeck aka Spitlart, Marie De Hert, Ellen Pollard, Nyira Hens, Selm Wenselaers, Tine De Pourcq – Met partners: Poolhert Productions en Pianofabriek

Alle nieuws over de residentie via Facebook-event: klik HIER

MET STEUN VAN: VLAAMSE GEMEENSCHAP, STAD ANTWERPEN

 


Mestizo Arts Platform