MAFfe Vrijdag in Mechelen – ihkv NEST 015

Female Takeover

Met de MAFfe vrijdagen breekt het podium in het cultuurcentrum open voor nieuwe experimenten. Op zoek naar wat bruist in Mechelen en daarbuiten. Elke MAFfe Vrijdag toont een nieuwe mix van kunstvormen die boven de radar komen drijven. Voor deze editie binnen NEST 015 kunstenfestival kan je vanaf 18u ook mee aanschuiven aan de eettafel. Welkom op de cultuurtribune van de toekomst!

FEMALE TAKEOVER
Een groep talentvolle vrouwen bundelen hun krachten en brengen een show die bestaat uit een mix van diverse kunstdisciplines op één podium. Kom kijken en wordt meegenomen in hun visie, overtuiging, wensen en verhalen!
Artiesten: Navitas Crew met Doha Fellous, Busra Cakmak, Angel Agyei, Linne Dierckx, Sara Golijanin + Samira Saleh, Nouha Rannoun, Martha Da’Ro, Julie Daems, Julie Mughunda, Elisabeth Severino Fernandes, Jasmine Sanusi, Luca Kortekaas en Isy baeyens

MANU MOREAU
Comedian en jouw gastheer! Manu ziet er gevaarlijker uit dan hij eigenlijk is. Droge humor met een donker kantje!

RITA (ZWART WERK)
Rita is een 19-jarige zangeres en is sinds augustus 2015 de studio ingedoken om muziek te maken. Ze zingt in het Engels, Nederlands of zelfs Portugees. Ze brengt een R&B vibe op haar eigen manier en laat haar publiek er vloeiend op mee viben. Sinds januari 2016 neemt ze haar muziek op bij het Mechelse ZwartWerk’Music en zal ze haar volgende releases uitbrengen.

BRING YOUR OWN BEAMER / PROJECT WOLF
BYOB is een internationaal kunstconcept waar artiesten een binnen- en/of buitenlocatie overnemen en de muren, obstakels en plafonds schilderen met licht en projectie van 3D-beelden of andere visuals. De jongeren van Project Wolf, het jongerenmedialab uit Mechelen, hebben een VJ-crew in opleiding en staan te popelen om te laten zien wat ze kunnen! Zin om zelf mee te doen? Meer info en inschrijven kan via www.nest015.be. Inschrijven is geen must maar wel aangeraden.

Voor deze editie binnen NEST 015 kunstenfestival (2-8 mei) kan je vanaf 18u ook mee aanschuiven aan de eettafel.

Welkom op de cultuurtribune van de toekomst!

Mestizo Arts Platform ondersteunt artistieke werkplek H30 en CC Mechelen met de uitbouw van een ‘mestizo’ podium.


Mestizo Arts Platform