WIPCOOP Sessions VIANNEY ADRIAENS

#wipcoopsessions #outsidein

LAST WORDS is een theatermonoloog over de betekenisvolle laatste woorden van Burkinees president Thomas Sankara die zijn einde voelde naderen. In de laatste momenten van zijn fel besproken leven wil hij de wereld nog een boodschap meegeven. Hij rekent af met het verraad van zijn compagnon de route, Blaise.

Een rauwe, intense monoloog over maatschappij en macht, ambities en illusies, liefde en haat. De verloren Afrikaanse droom staat centraal. Vianney Adriaens blijkt een meesterverteller en sleurt u mee in de turbulente verhouding van twee kamaraden, Sankara en Blaise.

Door Corona werd deze Work In Progress tijdens WIPCOOP 2020 uitgesteld en verplaatst naar april 2021 Behind Doors in CC Mechelen, klik hier om de foto’s te bekijken.

Tijdens OUTSIDE IN presenteert Vianney voor een publiek van professionals en geïnteresseerden waar hij nu staat met de verdere ontwikkeling van zijn werk.

Reserveer je gratis ticket.
Regie: Tom Kestens / Spel: Vianney Adriaens / Coaching: Junior Mthombeni / Tekst & vertaling: Vianney Adriaens & Tom Kestens / Muziek: Vianney Adriaens & Tom Kestens / Een productie van Socha vzw / Met de steun van WIPCOOP/Mestizo Arts Platform
Deze WIPCOOP Session in het kader van het OUTSIDE IN Festival is een samenwerking tussen ARSENAAL/LAZARUS, RADAR Mechelen, Socha, Mestizo Arts Platform, Cultuurcentrum Mechelen, DE MAAN en TransfoCollect


Mestizo Arts Platform