WIPCOOP Sessions CAJA MANGA COLLECTIEF

#wipcoopsessions #outsidein

In Between gaat over een bijzondere plaats. Twee zussen overpeinzen hun sterfelijkheid en belanden in een spacy trip doorheen hun herinneringen. Een chocolade fontein, een autoluwe wereld, een skelet in een doos.

Collectief Caja Manga is een gezelschap van jonge makers. Met In Between, hun tweede voorstelling, verdiepen ze zich in de crossover tussen theater & cinema.

Door Corona werd hun Work In Progress tijdens WIPCOOP 2020 uitgesteld en presenteerden ze in april 2021 Behind Doors in CC Mechelen, klik hier om de foto’s te bekijken.

Tijdens OUTSIDE IN presenteren ze voor een publiek van professionals en geïnteresseerden waar ze nu staan met de verdere ontwikkeling van hun werk.

Reserveer je gratis ticket.
Spel: Charlotte Verdick, Jilly Lukkesen / Regie: Lorena Pires / Technische regie: Bernard Peeters / Film voor de WIP: Aron Quadu / Kostuum & scenografie: Caja Manga Collective / Met de steun van RADAR Mechelen, WIPCOOP/Mestizo Arts Platform
Deze WIPCOOP Session in het kader van het OUTSIDE IN Festival is een samenwerking tussen ARSENAAL/LAZARUS, RADAR Mechelen, Socha, Mestizo Arts Platform, Cultuurcentrum Mechelen, DE MAAN en TransfoCollect


Mestizo Arts Platform