#MAF17 Homework

In Homework beschrijft Fleur Khani het huis waarin ze opgroeide: half Perzisch, half Vlaams. Haar moeder is een Europese arts en haar vader een Perzische schrijver. Terwijl ze een thuis bouwt, neemt Fleur je mee doorheen de verschillende kamers in het universum van haar beide ouders. Ze hebben een verschillende bibliotheek, een andere smaak voor interieur, uiteenlopende visies over religie en de wereld. De vragen waar elk opgroeiend kind mee geconfronteerd wordt, worden versterkt door deze culturele verschillen onder hetzelfde dak. Waar hoor ik thuis? Waarom komen mijn ouders niet overeen? Ben ik een vreemdeling? Homework is een eerlijke poging van een jonge artieste om de krijtlijnen van een continu evoluerende identiteit uit te tekenen.

Homework is gemaakt doorheen een reeks residenties in Pianofabriek, Kaaitheater, LOD, BUDA, Cas-co, kunstZ, Rataplan, KAAP, De School van Gaasbeek, TACT Dommelhof en Het Bos.

TEKST & SPEL: FLEUR KHANI / SPELCOACH: RUUD GIELENS / DRAMATURGIE: GREET VISSERS / GELUID: FLEUR KHANI, WIM BERNAERS / LICHT: WIM BERNAERS / COPRODUCTIE: KUNSTZ / MET STEUN VAN DE VLAAMSE OVERHEID / MET DANK AAN BL!NDMAN, DRIES D’HONDT, FLOR HUYBENS EN STEVEN BRYS.


Mestizo Arts Platform