B**** Yipoon Chiem @ Bâtard Festival

 

B**** is een eerbetoon aan het archetype van de vrouw met meervoudige macht. Reis mee door de geschiedenis van gewonde vrouwen en gemartelde en onteigende moeders. Een solo in striptease-modus, een onthulling van de maskers die we dragen.
De voorstelling verkent tevens de schaduwzijde van ons zelf. Het is een wandeling doorheen verschillende levensfases en wat volgt: de dood, het geestenrijk en de wedergeboorte.

Bekijk de teaser HIER.

De Brusselse artieste Yiphoon Chiem combineert invloeden uit de krijgskunsten of martial arts zoals kungfu, klassieke Khmer-dans, hiphop en breakdance. En verweeft die tot een hoogst eigen stijl.

Regie & Choreografie Yipoon Chiem Video Elen Sylla Grollimund Decor&Kostuums Caroline Fainke Licht & Techniek Steven Brys & Lucien Elskens Coach Mike Van Alfen Choreografisch Advies Alesandra Seutin ( Cie Vocal Dance) Muziek Louc Sadu / Yipoon / Torben H. Met Steun Van Zinnema, Citylab, Lézartsurbains, Kvs, Wipcoop/ Mestizo Arts Platform, La Fédération Wallonie-Bruxelles, Vgc, Stad Brussel, Rataplan Antwerpen.


Mestizo Arts Platform