TOONMOMENT: A CROCK OF BULL AT THE CRACK OF DAWN – Rachid Laachir

In A crock of bull at the crack of dawn exploreert theatermaker, performer en ontwerper Rachid Laachir metamorfoses. Door het gebruik van lichaam, stem, kostuums en andere objecten creëert hij personages op het snijpunt van het natuurlijke, het menselijke, het magische en het mystieke.

In order to control life we try to name it, in order to control death we perform it.

A crock of bull at the crack of dawn is een revue van kleine en grote emoties. Elke scène is een daad van liefde of van geweld, een daad van ego of van god, een daad van leven of van dood, een daad van belang, een daad van verveling.
Via een collage van handelingen gaat hij op zoek naar een universele taal, weg van de ratio, op weg naar de waanzin. Hij hanteert de taal van beweging en van objecten die spreken. Het beeld breekt af en bouwt op, het licht breekt op de vloer en licht op wat breekt.

Na een eerste toonmoment in het kader van WIPCOOP (najaar 2021), opent Rachid Laachir voor een tweede keer de deuren na een maand residentie in CAMPO.

Language no problem
, Gratis mits reservatie

van & met Rachid Laachir met de steun van CAMPO, De Grote Post, KAAP, Kunstenwerkplaats, Le Bamp & Mestizo Arts Platform/WIPCOOP


Mestizo Arts Platform