3 toonmomenten WIPCOOP (+nagesprek) op Theater Aan Zee

Op TAZ voor de eerste maal ook enkele toonmomenten uit een WIPCOOP editie (Work In Progress nov 2017). Uit elke stad 1 artiest/collectief, met telkens een kort nagesprek met het publiek. Een bad ‘nieuwe stedelijkheid’ op 3 u tijd! Daarnaast staan er ook 3 voorstellingen uit WIPCOOP op het TAZ programma, van Luanda Casella, Pitcho Womba Konga en Enrica Camporesi & Elena Mazzi.

17u // BLULAND
De Brusselse Loucka Fiagan en Oscar Cassamajor (collectief CHPT 01) werken met spoken word, soundscapes, dans en video in snelle switches geïnspireerd op het hyperkinetische mediagebruik en de snelle impulsen van het menselijk brein.
(voordien werktitel: The Different Shades of the Faceless Alien)

18u // ZEEMEERMIN
In deze monoloog praat de Antwerpse Jaouad Alloul (BeHuman vzw) over zelfaanvaarding, familie, liefde, rechtvaardigheid en vergiffenis. Hij tourt momenteel met Zeemeermin langs scholen en gaat hiermee het gesprek aan met jongeren.

19u // LEST WE FORGET, WE ALSO SERVED ..
De Gentse Lola Oduwole brengt muziektheater met negrospirituals, hymnes, liedjes en verhalen over de ervaringen van zwarte en Indiase soldaten die vochten in WOI en WOII om het Britse koninkrijk te beschermen.


Voorstellingen uit WIPCOOP op TAZ:

  • (Première) Short of lying van Luanda Casella: klik HIER
  • Performing the self – the interview’ van Enrica Camporesi en Elena Mazzi: klik HIER
  • Kuzikiliza van Pitcho Womba Konga: klik HIER

W I P C O O P 2018 Save the dates:

8 & 9/11 – 10 Work In Progress @ Arenberg
23/11 – 5 Work In Progress @ KVS
30/11 – 6 Work In Progress @ De Expeditie


Mestizo Arts Platform