Leuven Jolien

Jolien Baeyens 

choreografie dans

Wipcoop & beyond

#WIPCOOP 2024

Press A to Start is een dansvoorstelling geïnspireerd op nostalgische en hedendaagse videogames. Met haar vijf dansers verkent Jolien Baeyens de intrigerende soundscapes en indrukwekkende 3D-landschappen uit de virtuele spelwereld. Ze verkennen, vechten, behalen hogere levels en doorstaan de nodige bugs en glitches. 

Jolien Baeyens (zij/haar) is masterstudent Sport- en Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven met een grote passie voor dans. Om zich niet alleen op het sportieve, maar ook op het artistieke aspect van dans te kunnen toeleggen, studeert ze halftijds. Zo heeft Jolien reeds mogen choreograferen voor de danscompagnie van de KU Leuven, deelgenomen aan de Grote Belgische Dansvitrine en een gastchoreografie gebracht op Dansproject 2024.

Choreografie: Jolien Baeyens – Dans: Jolien Baeyens, Marlies Basstanie, Jakoba De Greef, Janne Maes, Hannah Wellens, Kaat Willekens – Met dank aan BAC Art Lab, Universitair Sportcentrum KU Leuven. Met de steun van Mestizo Arts Platform/WIPCOOP, STUK. 

Blijf op de hoogte van Joliens werk via Instagram.

Beeldmateriaal

Leuven Jolien

Kalender >>>

26
Sep '24
00:00
WORK IN PROGRESS: WIPCOOP 2024 – Leuven
OPEK
© 2024 -

Mestizo Arts Platform vzw Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen BE0874514782

Mestizo Arts Platform