RAN 2024 2048 x 1366 px

Melisa Diktaş, Ping-Hsiang Wang & Eli Mathieu-Bustos RIGHT ABOUT NOW

Wanneer?

05/12/2024

Waar?

@ Amsterdam
Artiest(en) Tickets >>

Melisa Diktaş, Ping-Hsiang Wang en Eli Mathieu-Bustos op het programma tijdens Right About Now Festival !

De Koerden zeggen: “Spreken is gevaarlijk voor ons, dus dansen we”. Die dans is een manier van vechten en gaat uit van een specifieke behoefte, motor, kracht, verzet en hoop. Voor THE UNTAMABLE CREATURE WITH THE FLOWERED DRESS ging Diktas naar die motor in zichzelf op zoek. Wat komt eruit voort? Waar brengt het haar?

Ondergedompeld in de herinnering aan wat een banale treinrit had moeten zijn – maar een gewelddadige gebeurtenis bleek – ontdekken we met HAVE A SAFE TRAVEL van Eli Mathieu-Bustos de eerste procedures van een onderdrukkend systeem.

In RETINA MANEUVER duikt Ping-Hsiang Wang in zijn digitale archief om zo zijn onverklaarbare obsessie voor de iconische popsong Girl On Fire bloot te leggen… Hoe dieper hij graaft, hoe meer herinneringen bovenkomen aan zijn tijd in het Taiwanese leger, tien jaar geleden.

MAP is een partner van RIGHT ABOUT NOW Inc (Amsterdam). Tijdens WIPCOOP 2023 presenteerden Melisa Diktas (Amsterdam), Ping-Hsiang Wang (Berlijn) en Eli Mathieu Bustos (Brussel) tijdens WIPCOOP 2022 hun werk nog als een work in progress in KVS.

Gedetailleerd programma Right About Now Festival @ De Brakke Grond, Amsterdam volgt later!

Tickets >>>

05
Dec '24
Melisa Diktaş, Ping-Hsiang Wang & Eli Mathieu-Bustos RIGHT ABOUT NOW
De Brakke Grond
© 2024 -

Mestizo Arts Platform vzw Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen BE0874514782

Mestizo Arts Platform