SHOWCASE: THE POVERTY OF THE POOR MAKES THE WEALTH OF THE RICH – Emiliano Cedillo

Sommige mensen zijn meer bevoorrecht dan anderen en niemand koos ervoor om arm geboren te worden, zonder geld, zonder huis.

Emiliano Cedillo stelt vragen over identiteit en maatschappij in zijn eerste solo waarin hij  jongleren, acrobatiek, artistiek fietsen en theater combineert.

Het gaat er niet om de beste plaats te krijgen, noch om de beste performer te zijn. Het gaat om delen en emoties: mensen laten lachen en plezier maken!

Een voorstelling die je doet lachen en je ontroerd, die doet stilstaan bij de privileges in onze maatschappij.
Deze showcase is open air en gratis toegankelijk. Emiliano werkt ondertussen ook aan een versie van deze voorstelling voor in de black box van het theater.

Emiliano Cedillo is een jongleur, acrobaat en cabaretier die opgroeit in Mexico. Hij volgde een opleiding aan het Mexicaanse Nationale Kunstcentrum “CNART”, waar hij zicht de kunst van het evenwicht, het jongleren en de acrobatiek meester maakt. Vijf jaar lang werkte hij samen met Anatoli Lokatchouk voor het Sovjetcircus en zijn circustheatergezelschap Escuadron Jitomate Bola. Zijn reis naar Europa begon in 2017. 


Mestizo Arts Platform