Rocio Cerón en Rojo Córdova op het Felix Poetry Festival

Rojo Cordova

Antwerpen Boekenstad organiseert voor de achtste keer het Felix Poetry Festival. Dichters en songsmeden, oude rotten en jong geweld, internationale gasten en woordkunstenaars van eigen bodem, het serieuze werk naast speelse performances, beeld en geluid. En het Mestizo Arts Platform zorgt opnieuw voor een ‘mestizo’ bijdrage aan het programma!

Mestizo Arts Platform presenteert:

Rocío Cerón (Mexico stad – 1972)
Ze is één van de estrellas  van de poëzie-performance in México. Haar werk werd uitgebracht in Europa en Amerika en is vertaald naar het Engels, Zweeds en Duits. Met haar Acciones Poéticas (poëtische acties) is ze onder andere in de Centre Pompidou te gast geweest. Ze vertegenwoordigde México in verschillende Boekenbeurzen en Festivals en ontving vele prijzen. Ze toert met haar werk de wereld rond. (http://rocioceron.com/)

Rojo Córdova  (Mexico stad – 1986)
Rojo is een van de grootste Slam Poets van México. Hij experimenteert met performance en theater. Hij is een bekende op verschillende internationale festivals van Spoken Word.  Daarnaast publiceerde hij verzamelwerken van Slam Poetry en kritiek.

Logo AMEXCID EN    Logo Ambassade Mexico


Mestizo Arts Platform